U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze dienstverlening aan Bedrijven

Wij scharen uw onderneming onder de kop "Bedrijven" als u werknemers in dienst hebt, het bedrijf een VOF of BV betreft of als uw bedrijf bemiddelt tussen aangeboden werk en freelancers. Zowel startende als reeds lopende bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies op het financiële en het ondernemers vlak. U kunt ons de administratie laten beheren en de BTW aangiften laten doen. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de loonadministratie.

Als u overweegt de boekhouding van uw bedrijf uit handen te willen geven, kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. In dat gesprek willen wij graag van u horen wat voor bedrijf u heeft of wilt gaan starten en hoe u de boekhouding zou willen uitbesteden. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden. U hoeft uiteraard niet direct te beslissen. Zodra wij tot een samenwerking komen, worden de afspraken vastgelegd omtrent het aanleveren van de boekhouding etc.   

Meer informatie vindt u op de tabbladen
De Boekhouding, Boekhoudprogramma's, Loonadministratie en Tarieven.

Wilt u een afspraak maken, neem dan
Contact
met ons op.