U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De boekhouding is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Zo weet u hoeveel u in- en verkocht heeft, hoeveel winst u heeft gemaakt en of er nog openstaande posten zijn. Een goede boekhouding is ook van belang voor de Belastingdienst in verband met de BTW. Die kunnen wij voor u berekenen.

De meeste bedrijven moeten per kwartaal aangifte doen van de BTW. U verzamelt hiervoor in het kwartaal alle in- en verkoopfacturen en bonnetjes en bankafschriften. Heeft u de stukken compleet, dan levert u de boekhouding bij ons aan. Dat kan per post, fysiek afgeven of per email (of een combinatie hiervan). Wij boeken vervolgens alles in en berekenen de BTW. Wij dienen de BTW voor u in bij de Belastingdienst en stellen u daarna op de hoogte van het resultaat (betalen of terug krijgen). De boekhouding komt daarna, indien gewenst, weer retour.

Na afloop van het jaar kunnen wij de IB aangifte voor u (en eventueel uw partner) verzorgen en kunnen wij desgewenst een jaarrekening opstellen.

Bij vragen over het ondernemerschap kan een adviesgesprek worden aangevraagd. 

Dit is in grote lijnen onze werkwijze. De precieze invulling is afhankelijk van uw bedrijf en wordt samen met u vastgesteld.