U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Wie wij zijn:


In juli 2005 zijn wij gestart met onze eigen onderneming: Elkerbout Administratie Kantoor. Onze belangrijkste reden was om startende ondernemers te kunnen helpen met betrouwbaar advies en een betaalbare administratie. Daarom zijn bijvoorbeeld onze kennismakingsgesprekken altijd gratis en vrijblijvend.

Destijds woonden wij in Geldrop. De eerste ondernemingen groeiden en wij groeiden met hen mee. In 2007 zijn wij, zowel gezin als onderneming, verhuisd naar Maarssen. En sinds juli 2019 zijn wij woonachtig in Breukelen.
Dankzij het huidige media-tijdperk konden de klanten mee verhuizen. Via de post, email en internet kan alles aangeleverd worden. 

Inmiddels hebben wij een rijke ervaring in het helpen van zelfstandige ondernemers en het is goed om te merken dat deze ondernemers blijven groeien. Zowel in aantal als in positieve resultaten.  

Wij vinden het nog steeds belangrijk om onze klanten van een goed en eerlijk advies te voorzien. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon. Zoekt u een administratiekantoor die echt met u meedenkt?
Neem dan Contact met ons op.


  Wanda Elkerbout-Meijer en Tom Meijer