U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Onze dienstverlening aan ZZP-ers

Als ZZP-er kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Dat geldt voor zowel startende als reeds lopende ondernemingen. Als uw talent meer ligt in uw eigen vakgebied dan in het bijhouden van een administratie, dan nemen wij die zorg graag van u over. Ook als u daar bijvoorbeeld door de groeiende onderneming geen tijd meer voor heeft.


Onze werkwijze

Als u overweegt uw boekhouding uit handen te geven aan een betrouwbare partner, dan kunt u bij ons een kennismakingsgesprek aanvragen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. In dat gesprek willen wij onder andere van u horen om wat voor bedrijf het gaat en hoe u de boekhouding zou willen uitbesteden. Wij zullen u informeren over de verschillende mogelijkheden en u desgewenst advies geven over de financiële zaken. U hoeft uiteraard niet direct te beslissen. Zodra wij tot een samenwerking komen, worden de afspraken omtrent advies en administratie vastgelegd en gaan wij voor u aan de slag.    


Wilt u meer weten?

Meer informatie vindt u op de tabbladen:
De Boekhouding, Boekhoudprogramma's en HANDIG! onze speciale Boekhoudpakketten voor ZZP-ers.

Wilt u een afspraak maken, neem dan
Contact
 met ons op.